Евритмія для душі

Евритмія зі словами. Ці евритмічні заняття спрямовані на те, щоби втамувати душу і принести внутрішній спокій.

З початку березня до кінця червня 2022 р. ЕвритміяДляТебе провела ряд евритмічних занять он-лайн, щоби підтримати наших українських друзів у складні часи війни. Щоби зміцнити тіло і зцілити душу.

З цих занять ми створили два курси: "Евритмія для душі" і "Евритмія для зцілення". Вам не треба мати якісь базові знання чи навички з евритмії, щоби проходити їх. Просто займайтеся з нами. Вправи дуже прості і легко запам'ятовуються.

Кожне заняття триває близько години. Можна ділити відео на кілька частин (здебільшого, заняття складаються з трьох частин), можна повторювати вправи самостійно чи ще раз передивлятися відео.

Робіть їх зі своїми дітьми, батьками, бабусями й дідусями, друзями і знайомими. Ті, хто не може стояти, може робити їх і сидячи, і лежачи. Ви можете робити ці вправи для інших, можна робити їх навіть просто подумки.

Заняття проходять двома мовами. Англійську ми обрали як мову міжнародного спілкування, щоби до нас змогли приєднатися друзі з усього світу, щоби ці евритмічні заняття стали своєрідною молитвою за Мир, обережним ланцюгом для України і всього світу у цей непростий час.

Приєднуйтеся!